Právě vysíláme

Je doma máma? TOMÁŠ KLUS si v šokujícím videoklipu zahrál na sexuálního predátora!

17. února 2020 13:10
Je doma máma? TOMÁŠ KLUS si v šokujícím videoklipu zahrál na sexuálního predátora!

Překvapivý a možná i trochu šokující videoklip vydal Tomáš Klus k písni Je máma doma? Zahrál si v něm totiž na sexuálního predátora a upozornil tak na blížící se premiéru dokumentu V síti, který se zaměřuje na problém obtěžování nezletilých dívek na internetu.

„Vstaň ukaž se mi, s tím tělem můžeš na mola,“ zpívá v písni Tomáš Klus a ve videoklipu je téměř k nepoznání. Proměnil se totiž na tzv. sexuálního predátora, jenž se nebojí na internetu obtěžovat nezletilé dívky. Zpěvák tak písní vyjadřuje svou podporu režisérovi Vítu Klusákovi, jenž natočil šokující dokument V síti, který má právě hrůzné praktiky predátorů odhalovat.

Tomáš Klus si práce režiséra Klusáka nesmírně váží a samotné téma zneužívání dívek na internetu se ho pochopitelně jako trojnásobného tatínka velmi dotýká. Neváhal proto ani minutu a složil píseň, která sice nebude šálkem kávy úplně všech, ale za to je maximálně úderná.

Ačkoliv dokument V síti ještě ani nevyšel, už teď jde o velmi probírané téma. Do svého experimentu totiž režisér zapojil tři mladistvě vyhlížející herečky, nechal sestrojit tři falešné dětské pokojíčky a vytvořil ženám profily na sociálních sítích, podle kterých jim je 12 let. Za pouhých deset dní se pak domnělým děvčátkům ozvalo 2 500 sexuálních predátorů a dokument tak odkryl věci, na které se většina lidí ani neodváží pomyslet.

Podívejte se na videoklip Tomáše Kluse. Co na něj říkáte?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat