Právě vysíláme

Je Lady Gaga těhotná? Zpěvačka se vyjádřila k množícím se spekulacím

6. června 2024 9:10
Je Lady Gaga těhotná? Zpěvačka se vyjádřila k množícím se spekulacím

Když se o víkendu objevily na veřejnosti fotografie ze svatby sestry Lady Gaga, rozpoutala se vlna spekulací. Zpěvačka je na nich totiž zachycena s vypouklým bříškem. „Jsi těhotná?“ Ptali se jí fanoušci na sociálních sítích. Nyní se interpretka k množícím se dotazům vyjádřila.

„Nejsem těhotná,“ popřela Lady Gaga na tiktoku jasně spekulace, které se v posledních dnech šířily sociálními sítěmi. Jednoznačně tak dala fanouškům najevo, že „little monster“ zatím není na cestě.

O možném těhotenství zpěvačky se začalo mluvit o víkendu, kdy navštívila svatbu své sestry Natali Germanotty. 38letá popstar na sebe oblékla upnuté černé šaty, na nichž je znát vypouklé bříško. Spekulace proto interpretka raději utnula hned, jak to bylo možné. Možná jen mírně přibrala, nebo se na svatbě pořádně najedla. Anebo chce jen své těhotenství fanouškům oznámit jinak než skrze bulvár.

Současným přítelem Gagy je Michael Polansky, s nímž zpěvačka randí od roku 2019. Jde o podnikatele, investora a manažera. Na veřejnosti se spolu dvojice poprvé objevila v únoru 2020 na Super Bowlu.

Foto: Profimedia

 

Články, které by tě mohly zajímat