Právě vysíláme

Je třeba opustit strach, hlásí P!nk v novince Trustfall

27. ledna 2023 13:59
Je třeba opustit strach, hlásí P!nk v novince Trustfall

P!nk vydává titulní skladbu Trustfall ze svého stejnojmenného devátého studiového alba, které vychází v pátek 17. února 2023. Zpívá v ní o tom, že je třeba opustit strach a věřit v neznámo.

Píseň Trustfall je syntetickou euforickou hymnou a dalším velkým hitem v již tak působivém hudebním katalogu P!nk. Skladba poháněná pulzujícím tanečním rytmem a charakteristickým silným vokálem zpěvačky, je prohlášením, že je třeba opustit strach a věřit v neznámo.

Vydání skladby Trustfall doprovází filmový videoklip, jehož choreografii vytvořil Ryan Heffington a režírovala Georgia Hudson, která s P!nk spolupracovala již na videoklipu k písni What About Us. Videoklip sleduje hlavní hrdinku a zpěvačku, jak se během jedné noci sblíží a každá se nakonec rozhodne padnout svým vlastním způsobem.

V listopadu loňského roku se P!nk podělila o energickou popovou skladbu a první singl z alba TrustfallNever Gonna Not Dance Again, kterou představila během předávání cen American Music Awards v roce 2022.

Letos v létě se P!nk také vrátí na cesty se svým Summer Carnival 2023 Tour, v rámci kterého vystoupí na stadionech po celé Severní Americe. Na vybraných koncertech se k ní připojí Brandi Carlile a Pat Benatar & Neil Giraldo, na všech koncertech ji podpoří Grouplove a KidCutUp.

 

Články, které by tě mohly zajímat