Právě vysíláme

Jedno z nejsilnějších vystoupení v historii talentových soutěží. Zpěvačka bojující s rakovinou uhranula porotu

11. června 2021 8:10
Jedno z nejsilnějších vystoupení v historii talentových soutěží. Zpěvačka bojující s rakovinou uhranula porotu

Ve Spojených státech amerických se rozbíhá další kolo soutěže America’s Got Talent, do jejíž poroty opět usedl proslulý Simon Cowell. I s jeho kolegy mu vehnala v prvním kole slzy do očí třicetiletá soutěžící.

Šestnáctá série America’s Got Talent se rozjíždí. V úterý večer byla odvysílána epizoda, ve které vystoupila třicetiletá zpěvačka Nightbirde, která vystoupila s vlastním songem. Když Simonu Cowellovi a jeho kolegům prozradila, že si aktuálně prochází rakovinou plic, páteře a ledvin a následně píseň zazpívala, spadla všem přítomným doslova čelist.

„Je pro mě důležité, aby lidé věděli, že jsem víc než špatné věci, které se mi staly,“ uvedla Američanka, která si za svůj výkon vysloužila standing ovation a slzy v očích porotců.

„Tohle byla nejvíce autentická věc, kterou jsem letos slyšel někoho zazpívat,“ sklonil ženě poklonu porotce Howie Mandel. Heidi Klum ho doplnila přiznáním, že jí při vystoupení doslova naskočila husí kůže.

„Tvůj hlas je nádherný. Totálně souhlasím s tím, co Howie řekl o autentičnosti. Jako bys nám tou písní sdělovala, čím si procházíš,“ doplnil Cowell a neváhal stisknout takzvaný Golden Buzzer, který ženu poslal rovnou do finále. „Nezapomenutelný moment,“ okomentovala Nightbirde své vystoupení na Instagramu, kde má už 132 tisíc sledujících.

Články, které by tě mohly zajímat