Právě vysíláme

Jennifer Lopez na svatbě věnovala Benovi sexy překvapení. Podívej se na video

28. srpna 2022 9:12
Jennifer Lopez na svatbě věnovala Benovi sexy překvapení. Podívej se na video

Jennifer Lopez se Bena Afflecka nemůže nabažit. Přesně to mu řekla písničkou a sexy tancem, které předvedla pro svého manžela během jejich svatby. Podívej se na žhavé video!

Hvězdný pár se vzal při soukromém obřadu v Las Vegas, ale o velkou svatbu se všemi přáteli se neochudil. Veselka proběhla minulý víkend v Georgii v Benově domě. Velký obřad a večírek se konal na stejném místě, kde se měli před 20 lety vzít – s mnoha přáteli a rodinou na oslavu novomanželů.

Jennifer během svatby vystřídala hned několikery šaty a ve všech vypadala nádherně. Nyní internetem koluje také video, které zachycuje, jaké si zpěvačka pro manžela připravila žhavé překvapení.

JLo převzala taneční parket, chopila se mikrofonu a zazpívala novou píseň, zatímco Ben seděl sám v křesle jen pár kroků od nové paní Affleck. Píseň se zamilovaným textem, v němž mimo jiné zní „cítím vášeň ve tvých očích, jsem do tebe zamilovaná, ty víš, že tě nemám dost,“ Lopez doplnila o sexy choreografií a svatebčané tak měli možnost zhlédnout vlastní soukromý koncert. Komu byl věnován především, bylo všem jasné.

Vypadá to, že Ben si své sedadlo v první řadě opravdu užil. Podívej se na láskyplný výraz na jeho tváři, když sleduje svou novomanželku při vystoupení sleduje.

Články, které by tě mohly zajímat