Právě vysíláme

JENNIFER LOPEZ opět zabodovala. Stala se hvězdou internetu díky ikonickým šatům!

26. září 2019 11:10
JENNIFER LOPEZ opět zabodovala. Stala se hvězdou internetu díky ikonickým šatům!

Jennifer Lopez opět dokázala, že i ve svých 50 letech se stále mužem chlubit postavou dvacetileté slečny. Na módní přehlídce Donatelly Versace si totiž oblékla šaty téměř totožné s těmi, které si poprvé oblékla před skoro 20 lety.

V roce 2000 navrhla Donatella šaty s názvem Jungle Dress, které se staly téměř ikonickými. Nejvíce je proslavila zpěvačka Jennifer Lopez, jenž si je oblékla na předávání cen MTV a zelenou sexy róbou pomohla zvýšit povědomí o již tehdy úspěšné luxusní značce Versace.

Na letošním milánském týdnu módy uspořádala Donatella velkou přehlídku, na které nechyběly ty největší hvězdy módního průmyslu. Kolekci pro období jaro/léto 2020 předvedly modelky Kendall Jenner, Gigi Hadid či Kaia Gerber a nápaditou show ukončila samotná Jennifer Lopez, která na sebe svou chůzí po mole opět strhla pozornost celého internetu. Na sobě měla totiž šaty velmi podobné těm, které si před devatenácti lety oblékla na ceny MTV.

Ačkoliv se nejednalo o totožné Jungle Dress, zelená róba byla originálu velmi podobná a Jennifer neuvěřitelně sekla. Na sexy zpěvačce mohli diváci oči nechat a všichni ocenili, jak neuvěřitelně ve svém věku vypadá. Fotografie z přehlídky začaly okamžitě kolovat sociálními sítěmi a sklidily obrovský ohlas.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat