Právě vysíláme

Jennifer Lopez po dvaceti letech znovu natočila scénu ze svého ikonického klipu. Najdete rozdíl?

29. ledna 2021 14:10
Jennifer Lopez po dvaceti letech znovu natočila scénu ze svého ikonického klipu. Najdete rozdíl?

Zpěvačka Jennifer Lopez snad nestárne. Po dvaceti letech opět natočila scénu ze svého videoklipu k písni Love Don’t Cost A Thing a vypadá naprosto stejně jako na začátku století.

Kdyby na „předělávku“ vlastního vizuálu Lopez sama neupozornila, snad nikdo by nepostřehl, že se nejedná o záběry natočené před dvaceti lety, které zhlédlo už více než 125 milionu diváků. Hudebnice v klipu totiž vypadá téměř stejně jako tehdy, dokonce si kvůli němu sehnala i podobný bílý kabát. Její fanoušci nešetřili pochvalnými komentáři, interpretka jako by snad vůbec nezestárla.

Videem zpěvačka oslavila dvacet let od vydání svého druhého alba JLo. „Díky všem, že tady pro mě jste, milujete mě a podporuje mě bez ohledu na to, co se zrovna děje. Strašně moc vám za vaši lásku, kterou mi dáváte už dvacet let, děkuji! Miluju vás!“ napsala Lopez na svůj Instagram.

Zpěvačka vydala video v témže týdnu, kdy proběhla ve Spojených státech amerických inaugurace prezidenta Joea Bidena. Během ní Lopez vystoupila s písněmi This Land Is Your Land a America The Beautiful a střihla si také upravenou část svého hitu Let’s Get Loud.

Zdroj: Elle, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat