Právě vysíláme

JENNIFER LOPEZ promluvila o hnutí #METOO a přiznala sexuální obtěžování!

16. listopadu 2019 11:10
JENNIFER LOPEZ promluvila o hnutí #METOO a přiznala sexuální obtěžování!

Hnutí MeToo se rozjelo před dvěma lety a od té doby jsme mohli slyšet hned několik příběhů hereček, jenž zažily sexuální obtěžování. Nyní na toto téma nově promluvila i zpěvačka a herečka Jennifer Lopez, která si rovněž podobnou nemilou zkušeností prošla.

Jennifer při příležitosti promování filmu Hustlers poskytla rozhovor u kulatého stolu v přítomnosti Scarlet Johansson či Renée Zelweger. Když moderátorka otevřela téma MeToo, slavná Jennifer neváhala a i ona se rozhodla svěřit se svým zážitkem z natáčení, který pro ni rozhodně nebyl příjemný.

Zpěvačka uvedla, že při natáčení jednoho z jejích filmů jí čekala milostná scéna. Režisér si ji vzal ale ještě před natočením stranou a chtěl po ní, aby mu ukázala svá ňadra. Jennifer to však razantně odmítla. „Chtěl, abych si svlékla tričko, protože prý chce vidět moje prsa ještě před natáčením. Řekla jsem mu jasně ne a že je přece uvidí až na place,“ prozradila Jennifer, jenž se prý s chlípnými narážkami od mužů vždy dokázala vypořádat. Jak ovšem sama přiznává, nejmenovaný režisér jí tehdy vážně zaskočil a zpěvačka pocítila pocit paniky. „Naštěstí jsem vždy v sobě měla trochu té drsné holky z Bronxu a zvládla jsem to,“ řekla a dodala, že onen muž se jí později za své chování omluvil.

via GIPHY

Zdroj: Elle.com

Články, které by tě mohly zajímat