Právě vysíláme

Jennifer Lopez vydává nové album, ohlíží se za vrcholy i pády

17. února 2024 8:10
Jennifer Lopez vydává nové album, ohlíží se za vrcholy i pády

Celosvětově očekávané album americké zpěvačky, herečky a osobnosti Jennifer Lopez This Is Me… Now právě vychází. A spolu s ním dokument Now: A Love Story, osobní filmová pouť životem interpretky.

Nové album vychází po deseti letech od posledního a je oslavou cesty Jennifer Lopez k sebelásce a sebe přijetí. V textech se ohlíží za vrcholy i pády své dvacetileté cesty životem, láskou a osobními vztahy. S velkou upřímností a instrospekcí (introspekce je metoda zkoumání toho, co probíhá v mysli) odhaluje americká hvězda s portorikánskými kořeny příběh růstu, odolnosti, tvrdé práce a ohromné a tvůrčí síly sebelásky.

This Is Me… Now je příběh Jennifer Lopez jejími vlastními slovy. S nebývalou syrovostí, zranitelností a spalující upřímností stvořila interpretka mocnou a procítěnou ódu na svou životní pouť sebe uzdravování nehynoucí víry v pohádkové konce.

Jenny From The Block, jak se také rodačka z Bronxu někdy nazývá, je průkopnicí rovněž na vizuálním poli. Spolu s albem totiž vychází na filmové zpracování alba, které je doprovodem, ale zároveň samostatným pomníkem kreativy JLo. Jennifer je pravděpodobně první umělkyně na světě, které vydává takto propracovanou a ucelenou kolekci svého umění a prezentuje svůj životní příběh naprosto unikátním způsobem.

Album nabízí bohatou paletu zvuků a emocí a ladně mísí prvky popu, r’n’b a hip-hopu a tvoří celkově ultimativní žánrovou fúzi. Textově se pouští do vrcholů i pádů svého živote, lásek a vztahů s drsnou upřímností. Na introspektivní cestě odhaluje ryzí příběh růstu, tvrdé práce a odolnosti a spásnou sílu sebeúcty. Svůj specifický vokál vplétá do uhrančivých melodií, aby servírovala hlubokomyslný hudební prožitek.

Desku tvořila v letech 2022 a 2023 ve svém domě v Los Angeles a spolupracovala na ní s hvězdnými producenty jako Rogét Chahayed, Angel Lopez a Jeff „Gitty“ Gitelman. Další jména za albem čítají takové jako HitBoy, Tay Kieth, Yeti Beats, Carter Lang, Kim „Kaydence“ Krysiuk, Jason Derulo a Brandon Riester.

Články, které by tě mohly zajímat