Právě vysíláme

Jennifer Lopez zpívá o násilném partnerském vztahu

2. března 2024 8:10
Jennifer Lopez zpívá o násilném partnerském vztahu

Jennifer Lopez vydala album This Is Me… Now po dlouhých téměř deseti letech. Nyní pouští do světa videoklip k singlu Rebound, který znázorňuje realitu násilného partnerského vztahu ve všech podobách.

Samotná skladba prý vznikla na popud manžela Jennifer Lopez, Bena Afflecka, který svou choť podporou vybízel ke skládání písní o její náročné a strastiplné minulosti na cestě za láskou. Klip znázorňuje realitu násilného partnerského vztahu ve všech podobách, čímž hvězda odhalila své „strašáky ve skříni“ v podobě vlastních zkušeností v této problematice s vidinou pomoci potenciálním obětem s opuštěním zničujících mezilidských vztahů.

Skladba spolu s videem je výsledkem spolupráce samotné Jennifer Lopez a režiséra Davea Meyerse, jenž se zasloužil o odkazující muzikál This Is Me Now: A Love Story, který se aktuálně drží na prvním místě ve sledovanosti na streamovací platformě Prime Video ve více než třinácti zemích.

Co se týče textu, rozhodla se Lopez pracovat spolu s textařem několika hvězd (jako Doja Cat, Travis Scott…) Rogétem Chahayedem a Jeffem „Gitty“ Gitelmanem.

Články, které by tě mohly zajímat