Právě vysíláme

Jessie J potratila. Fanouškům poslala dojemný vzkaz

25. listopadu 2021 13:10
Jessie J potratila. Fanouškům poslala dojemný vzkaz

Zpěvačka Jessie J potratila. Fanouškům zprávu oznámila na instagramu s tím, že ještě předešlý den přemýšlela, jak zvládne svůj koncert bez toho, aniž by fanouškům prozradila, že je v jiném stavu. Otěhotnět se jí totiž povedlo poté, co jí v jejích šestadvaceti letech lékaři řekli, že pravděpodobně nebude mít nikdy vlastní dítě.

Zprávu o ztrátě vytouženého dítěte se Jessie J dozvěděla na třetím ultrazvuku. „Řekli mi, že mu už nebije srdíčko,“ napsala zpěvačka, která se po kontrole rozhodla i přesto odehrát naplánovaný koncert. „Ne proto, že bych se chtěla vyhnout truchlení, ale proto, že vím, že mi dnes zpívání pomůže. Za poslední dva roky jsem odehrála jen dva koncerty a moje duše už potřebuje stát znovu na pódiu. Dneska o to víc,“ svěřila se hudebnice.

„Vím, že si někteří myslíte, že bych show měla zrušit. V tuto chvíli mám ale jasno v jasné věci. Začala jsem zpívat jako mladá, jen tak, pro zábavu. Byla to pro mě určitým způsobem terapie. A to se nezměnilo. Chci k vám být upřímná a neskrývat své pocity,“ dodala Jessie J.

Pro zpěvačku je potrat ještě o to horší proto, že jí lékaři v jejích šestadvaceti letech oznámili, že pravděpodobně nikdy nebude mít vlastní dítě. A i pokud by se o něj chtěla pokusit, nenašla doposud vhodného přítele. Rozhodla se proto stát svobodnou matkou. „Mít dítě bylo vždy to, co jsem chtěla a život je příliš krátký. To, že jsem otěhotněla, byl svým způsobem zázrak. Zkušenost, kterou nikdy nezapomenu a vím, že otěhotním jednou znovu,“ věří muzikantka.

Ostatním ženám posílá Jessie J sílu. „Vím, že jsou na světě miliony žen, které cítily stejnou bolest, jako já. A možná i horší. Cítím se s nimi propojena. Je to ten nejosamělejší pocit na světě,“ přiznala zpěvačka.

Články, které by tě mohly zajímat