Právě vysíláme

Jessie J sdílela první fotografii s novorozeným synem

3. června 2023 9:10
Jessie J sdílela první fotografii s novorozeným synem

Zpěvačka Jessie J se dočkala svého prvního potomka. Zprávu o jeho narození sdílela se svými fanoušky na instagramu, kde zveřejnila také první fotografii miminka. Gratulací se dočkala nejen od příznivců, ale také od kolegů ze šoubyznysu.

Jessie J narození dítěte oznámila prostřednictvím fotografie, na kterém drží jeho ručičku. Jak již zpěvačka dříve avizovala, očekávala syna. Jeho jméno však zatím příznivcům neprozradila. „Zamilovaná,“ okomentovala snímek hudebnice.

Ačkoliv chtěla Jessie J rodit přirozeně, konkrétně plánovala porod do vody bez jakýchkoliv léků, nakonec musela podstoupit císařský řez. „Byla jsem pár dnů před čtyřicátým týdnem na ultrazvuku a byl úplně špatně otočený, navíc byl větší, než bývá běžné. Dělala jsem všechno proto, aby se otočil, ale asi si řekl: Mami, chci vyjít ven střechou, ne vchodovými dveřmi.“

Dle všeho se zdá, že napříč komplikacím je miminko v pořádku. „Přijala jsem svůj nový život, nové tělo i nový svět. Budu ležet na pláži a ukazovat své tělo, protože jsem strávila příliš mnoho času tím, že jsem se starala o to, co si lidé myslí. Budu takovým rodičem, jakým chci být já, ne jakou mě chtějí být ostatní,“ nechala se slyšet Jessie J.

Články, které by tě mohly zajímat