Právě vysíláme

Jihokorejská skupina BTS se postarala o nový rekord na YouTube!

24. srpna 2020 8:10
Jihokorejská skupina BTS se postarala o nový rekord na YouTube!

Jihokorejský popový fenomén BTS slaví další obrovský úspěch! Hudební klip k singlu Dynamite se totiž stal nejsledovanějším videem za 24 hodin v historii YouTube. Skladba je zároveň první, kterou skupina nazpívala jen v angličtině.

Celosvětové hvězdy

101 milionů – tolik zhlédnutí měl nový hudební klip od skupiny BTS za pouhý jeden den po svém vydání v pátek. Sedmičlenné hudební uskupení se tak může chlubit novým rekordem na YouTube. Žádné jiné video v historii se totiž nedočkalo takové popularity za 24 hodin!

Vzestup skupiny BTS na pozici nejpopulárnější skupiny v historii YouTube ovšem není žádným překvapením. Kluci totiž mají jednu z nejaktivnějších a nejloajálnějších základen fanoušků ze všech hudebních interpretů. Ne nadarmo se fanouškům skupiny BTS přezdívá BTS Army!

Zajímavé je, že předchozí rekord v kategorii nejsledovanějších videí za 24 hodin držela jiná jihokorejská popová skupina, a to holčičí uskupení BLACKPINK. Zdá se, že pop z Jižní Koreje nemá konkurenci co se týče popularity na internetových serverech!

Hudební klip k singlu Dynamite si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Zdroj: Capital FM, Variety, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat