Právě vysíláme

Jméno druhé holčičky Eda Sheerana odhaleno. Pro pár má speciální význam

14. července 2022 8:10
Jméno druhé holčičky Eda Sheerana odhaleno. Pro pár má speciální význam

Ed Sheeran je již několik měsíců dvojnásobným tatínkem. Stejně jako s manželkou tajili druhé těhotenství i porod samotný, nechával zpěvák fanoušky dlouho tápat, jak se jeho dcera jmenuje. Zdroj z blízkého okolí však jméno „proflákl“.

Zpěvák Ed Sheeran a jeho o rok mladší manželka Cherry jsou již pár měsíců dvojnásobnými rodiči. Své soukromí si pečlivě střeží a hlídají si, co pustí ven na veřejnost. Narození druhého potomka tak bylo pro fanoušky hudebníka překvapením. Netušili vůbec, že je pár znovu v očekávání. Doposud navíc dvojice prozradila pouze to, že přivítala ve své rodině dceru.

Podle zdroje The Sun ze zpěvákova blízkého okolí ji měli manželé pojmenovat Jupiter. „Všichni říkají, že to jméno k ní naprosto sedí,“ nechal se slyšet. Pro Eda a Sherry má navíc speciální význam. Reprezentuje totiž statečnost a odvahu.

Svou první dceru přivítala dvojice na světě v srpnu 2020. Jmenuje se Lyra a zpěvák pro ni dokonce napsal píseň. Ačkoliv to explicitně nikde neuvedl, zpívá v Afterglow o jejím početí. V textu vzpomíná na výlet na Antarktidu. „Byli jsme opilí láskou, čekali na zázrak / snažili se najít sami sebe ve sněhu / byli jsme tak zamilovaní, že zmizel celý svět kolem nás.“

Sheeran aktuálně brázdí svět na svém turné. Zatímco v minulosti se téměř pokaždé zastavil také v Česku, tentokrát se ho tuzemští fanoušci nedočkají. Nejblíže naší republice zpěvák vystoupí už v srpnu ve Varšavě nebo v září ve Vídni.

Články, které by tě mohly zajímat