Právě vysíláme

Joe Jonas přiznal botox. „Nestydím se za pravdu,“ uvedl

17. srpna 2022 8:10
Joe Jonas přiznal botox. „Nestydím se za pravdu,“ uvedl

Joe Jonas si nechává píchat injekce, aby omezil známky stárnutí. „Můžeme o tom mluvit naprosto upřímně, nestydím se za pravdu,“ uvedl zpěvák z kapel Jonas Brothers a DNCE.

Botox mnohdy nepřizná spousta žen, natož pak muži. Joe Jonas se v tomto ohledu rozhodl být ke svým fanouškům upřímný a pro magazín People potvrdil, že si již několikrát nechal píchnout injekci omezující známky stárnutí. Konkrétně si nechal vyhladit vrásky mezi obočím. „Oceňuji, že to nebylo až příliš. Spíš velmi jemný zásah,“ uvedl zpěvák.

Frontman Jonas Brothers a DNCE o užívání botoxu promluvil vzhledem k partnerství se značkou Xeomin. Nová kampaň se zaměřuje na muže a na to, aby otevřeně mluvili o kosmetických procedurách, které podstupují. „Stárneme, ale pořád se v našem těle můžeme cítit dobře,“ uvedl Jonas.

„Není to něco, za co bychom se měli stydět. Můžeme o tom mluvit naprosto upřímně, nestydím se za pravdu,“ dodal hudebník, který se, stejně jako aktuálně mnoho mužů v Hollywoodu, nebojí ani nalakování si nehtů. Dle něj kolem chlapů stále existuje jakési stigma, které se snaží bořit. „Byli lidi, kteří mi říkali ‚tohle nemůžeš, pro muže je to divné‘. Řekl bych ale, že tohle stigma pomalu mizí a jsem za to rád.“

Otec dvou dcer povzbudil muže i v dělání si make-upu. „Dělejte si, co chcete. Je krásné, že žijeme v době, ve které si to můžeme dovolit,“ zakončil muzikant.

Články, které by tě mohly zajímat