Právě vysíláme

JOHN LEGEND překvapil. Ve čtyřiceti letech se učí věc, kterou jsme všichni zvládli už v dětství!

6. února 2019 11:10
JOHN LEGEND překvapil. Ve čtyřiceti letech se učí věc, kterou jsme všichni zvládli už v dětství!

Zpěvák John Legend se může pyšnit krásným hlasem a skvělým hudebním nadáním. Jednu zásadní věc, kterou většina z nás ovládá, se však do svých čtyřiceti let nenaučil! O co se jedná?

John překvapil fanoušky a na svém Instagramu přiznal, že se doposud nenaučil plavat. S touto sportovní aktivitou prý začíná až nyní a je pevně rozhodnut absolvovat tolik lekcí plavání, kolik jen bude třeba. „Opravdu neumím plavat. Dnes jsem si užil svou první lekci od dob, kdy mi bylo pět let. Můj otec začal s plaváním až v šedesáti, takže to cítím tak, že mám vlastně docela velký náskok,“ napsal zpěvák k fotografii, na které ho můžeme vidět s jeho malou dcerkou v bazénu.

Fandové zpěvákovu snahu naučit se něco naprosto nového ocenili a Johna prostřednictvím komentářů podporují. Mezi záplavou povzbudivých zpráv se dokonce objevila i nabídka od profesionální americké plavkyně Kristy Kowal, která Legendovi napsala, že je příští týden v Los Angeles a kdyby chtěl, může mu nabídnout lekce plavání společně s jeho dvěma dětmi.

Uvidíme, jestli John její nabídku přijme, my mu každopádně držíme palce, ať se naučí plavat raz dva!

John Legend s dcerou

John Legend s dcerou

 

 

Zdroj: Instagram

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat