Právě vysíláme

John Legend s manželkou přivítali na světě čtvrté dítě, odnosila ho náhradní matka

29. června 2023 13:14
John Legend s manželkou přivítali na světě čtvrté dítě, odnosila ho náhradní matka

John Legend s manželkou Chrissy Teigen šokovali zprávou o čtvrtém dítěti. Jen pět měsíců po narození dcery Esti přivítali na světě syna, kterého pojmenovali Wren Alexander Stephens. Odnosila jim ho náhradní matka.

John Legend a modelka Chrissy Teigen se již několik dní radují ze čtvrtého potomka. Toho jim odnosila náhradní matka. Ačkoliv by se mohlo zdát, že jde o rozmar další z celebrit, Teigen měla ke svému rozhodnutí důvod. V roce 2020 v osmém měsíci potratila a netušila, zda zvládne odnosit další dítě. A protože s manželem toužili po velké rodině, rozhodli se podstoupit umělé oplodnění.

Zatímco pár hledal náhradní matku a podstupoval nutné lékařské procesy, podařilo se Teigen otěhotnět. Na začátku letošního roku přivítali s Johnem Legendem třetí dítě, dceru Esti. V průběhu těhotenství se přitom dozvěděli, že se ujalo i embryo jejich náhradní matky, která jim teď porodila syna Wrena. O celém průběhu promluvila modelka na sociálních sítích.

„V roce 2021 jsme se spojili s agenturou poskytující umělá oplodnění. Zároveň jsem začala chodit na terapie a dospěla jsem do bodu, kdy jsem řekla Johnovi, že bych chtěla zkusit znovu otěhotnět. Pokud by to nefungovalo, bylo by to v pohodě. Tím nejhorším jsme si už prošli. Slíbila jsem mu, že budu v pohodě bez ohledu na to, co se stane,“ prozradila Teigen.

„V tom čase jsme potkali nádhernou milující náhradní matku, nejlepší, jakou jsme si mohli představit – Alexandru. Věděla jsem, že je perfektní od momentu, kdy jsem se s ní seznámila. Chtěla jsem se stát její kamarádkou, chtěla jsem, aby si naše děti společně hrály, abychom pořádaly společné večeře. Chtěla jsem mít svou hlavu položenou na jejím břiše a poslouchat kopance miminka,“ pokračovala Teigen.

Jak uvedla, první embryo nepřežilo, to je však neodradilo od dalšího pokusu. „A tak zatímco jsem si užívala první trimestr svého těhotenství, dozvěděli jsme se, že Alexandra otěhotněla a čeká našeho malého chlapečka.“ Společně s náhradní matkou potom prožila celé těhotenství. Dítě náhradní matka porodila 19. června krátce před půlnocí.

Články, které by tě mohly zajímat