Právě vysíláme

John Wolfhooker a Ben Cristovao si střihli song od Limp Bizkit, jdou v něm svou cestou

17. srpna 2021 8:10
John Wolfhooker a Ben Cristovao si střihli song od Limp Bizkit, jdou v něm svou cestou

John Wolfhooker navázali na předchozí spolupráce s Benem Cristovao a poslali do světa další společný song. Tentokrát jde o cover ke známé písni My Way kapely Limp Bizkit, který hudebníci nahráli v rámci série 1-2-5 Live Sessions.

Cover k písni My Way vznikl během nahrávání společné skladby Johna Wolfhookera a Bena Cristovao Tidal Wave. „Z nudy na place Adrian hrát rytmus právě skladby My Way a Ben se okamžitě přidal. Společně jsme se na relativně tichém setu všichni chytili až do refrénu a zjistili jsme, že song máme velmi rádi a dobře ho známe. Když pak přišel nápad na 1-2-5 Live Sessions, bylo víc než jasné, že My Way musí zaznít,“ vypráví zpěvák Martin.

Limp Bizkit patří mezi oblíbené formace Bena Cristovao, jak prozradil, „ujížděl“ na nich odmalička. Proto s coverem vůbec neváhal. „Byl super zážitek a návrat do vzpomínek. Miluju, jak jsou Wolfhookeři zapálení do všech svých projektů, od začátku do konce byl vidět smysl pro detail a na výsledku je to znát.“

V areálu u studia kapely interprety doprovodil DJ Forrest Pine, pro kterého šlo o premiéru, co se práce s živými kapelami týče.

Články, které by tě mohly zajímat