Právě vysíláme

Johnnyho Deppa měli najít v bezvědomí na hotelovém pokoji v Budapešti

24. července 2023 12:45
Johnnyho Deppa měli najít v bezvědomí na hotelovém pokoji v Budapešti

Hollywood Vampires, kapela, kterou tvoří Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry Tommy Henrikson, zrušili minulý týden na poslední chvíli koncert v Budapešti. Rozhodnutí zdůvodnili „nečekanými okolnostmi“. Podle bulvárních médií měli Johnnyho Deppa najít na hotelovém pokoji v Budapešti v bezvědomí.

Hollywood Vampires aktuálně už znovu pokračují ve svém turné. Minulý týden však museli nečekaně zrušit koncert v Budapešti, a to kvůli „nečekaným okolnostem“. Stalo se tak doslova jen několik desítek minut před show. V hale už byla postavená stage, kapela za sebou měla zvukovou zkoušku a čekalo se tak pouze na vpuštění fanoušků dovnitř.

Podle bulvárních médií měli Hollywood Vampires koncert zrušit kvůli kolapsu Johnnyho Deppa. Muzikanta měli najít v bezvědomí na hotelovém pokoji v Budapešti a museli k němu povolat lékaře. Otevřelo se tak znovu téma o možných hercových problémech s alkoholem a dalšími závislostmi.

O dva dny později sestava zrušila také koncert na Slovensku. Podle oznámení kapely však tentokrát za zrušením show stála nestabilní konstrukce zařízení, kde se měl koncert odehrávat, což ohrožovalo zdraví nejen Hollywood Vampires, ale také fanoušků. „Ujišťujeme vás, že všichni členové kapely jsou v bezpečí a zdraví,“ stálo v tiskovém prohlášení.

Následující koncerty v Polsku a Německu už proběhly bez potíží. Nyní se kapela přesouvá zpět do Spojených států amerických, kde ji v červenci čekají ještě tři koncerty.

Články, které by tě mohly zajímat