Právě vysíláme

Johnnyho Deppa zasypaly fanynky podprsenkami. Už v pondělí odehraje koncert v Praze

10. července 2022 11:13
Johnnyho Deppa zasypaly fanynky podprsenkami. Už v pondělí odehraje koncert v Praze

Johnny Depp je od slavného soudního vítězství nad bývalou manželkou a herečkou Amber Heard zpět ve hře. Fanoušci hojně navštěvují jeho koncerty a svého idola zasypávají kontroverzními dárky. Herec se vrátí už v pondělí do Prahy a společně s proslulým kytaristou Jeffem Beckem tu odehraje koncert v pražském O₂ universum.

Není tajemstvím, že Depp je i v téměř šedesáti letech stále okouzlující a má silnou fanouškovskou základnu. Některé fanynky mají přitom velmi osobitý způsob, jak mu vyjádřit přízeň.

Zdá se, že po soudním triumfu žije Johnny život rockové hvězdy. Stejně jako před dvaceti lety, fanynky na koncertech stále hází po svých idolech spodní prádlo a hollywoodskou legendu jeho fan klub při nedávném koncertu s anglickým kytaristou Jeffem Beckem zasypal podprsenkami. Videa, na kterých Johnny Depp na pódiu sbírá několik kousků dámského oblečení, se stala virálními.

Hollywoodský herec Johnny Depp se po roce opět vrátí do Prahy. Tentokrát však nebude hvězdou filmového festivalu v Karlových Varech, ale představí se jako muzikant. Jedinečnou šanci spatřit herce naživo budeme mít už v pondělí v pražském O₂ universum, kde vystoupí společně s kytaristou Jeffem Beckem s nimž chystá společnou desku.

Jacka Sparrowa chce jako muzikanta vidět naživo tisíce lidí. Díky velkému zájmu fanoušků, kteří chtějí vidět svou oblíbenou megastar se koncert přesunul z Fora Karlín právě do O₂ universum. Uvidíme, zda i tady budou létat podprsenky. 🙂

Články, které by tě mohly zajímat