Právě vysíláme

JONAS BLUE vydává nový singl What I Like About You!

24. března 2019 7:55
JONAS BLUE vydává nový singl What I Like About You!

Skvělý DJ Jonas Blue vydává další parádní singl, tentokrát po boku nadané zpěvačky Theresy Rex. Dočká se podobného úspěchu jako ostatní hity, které má Jonas Blue na kontě?

Hvězdná dvojice

Multiplatinový hitmaker Jonas Blue vydává singl What I Like About You, na kterém spolupracoval s dánskou popovou umělkyní Theresou Rex. Singl zachycuje pocit a vzrušení počínající lásky z perspektivy vztahu rebelské povahy. Theresa Rex se dostala do povědomí veřejnosti zejména díky spolupráci na singlu Solo Dance s Martinem Jensenem„Od té doby, co jsem slyšel Theresin hlas na Solo Dance, chtěl jsem s ní dříve či později něco nahrát. Její hlas má tak unikátní tón, nezaměnitelný charakter a ještě k tomu je plný emocí,” komentuje zvolenou spolupráci Jonas.

Další úspěch pro Jonase Blue?

Celosvětově známý producent a nezastavitelný hitmaker Jonas Blue má na kontě úctyhodnou sbírku hitů – za všechny jmenujme MamaFast CarPerfect StrangersBy Your SideRise nebo Polaroid, které sklidily globální úspěch. Na YouTube téměř každý z nich nasbíral přes 300 milionů zhlédnutí a umístil se na prvních pěti příčkách hitparád. V loňském roce Jonas navíc vydal úspěšné debutové album Blue. Celkově má na svém kontě přes 7 miliard streamů, přes 38 milionů prodaných singlů, pět nominací na BRIT Award a 4 z jeho 5 singlů byly více než 120x po celém světě certifikovány platinovými. Jeho kariéra přitom trvá necelé dva roky!

Poslechněte si nový singl What I Like About You níže.

Zdroj: Universal Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat