Právě vysíláme

Jonas Brothers dorazí poprvé do Česka! Hity Sucker nebo Only Human rozezní O₂ arenu

27. července 2023 16:00
Jonas Brothers dorazí poprvé do Česka! Hity Sucker nebo Only Human rozezní O₂ arenu

Jonas Brothers oznamují nová data svého turné, které odstartují už v polovině srpna ve Spojených státech amerických. V roce 2024 pak dorazí také do Evropy, vůbec poprvé pak zavítají také do České republiky. V Pražské O₂ areně zahrají v neděli 2. června 2024, vstupenky budou v předprodeji od pátku 4. srpna 2023. Cena startuje na 1690 korunách.

Jonas Brothers vyjíždějí na celosvětové The Tour a přidávají 27 koncertů v Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu. V rámci nové části vystoupí poprvé v Polsku, Rakousku, České republice, Severním Irsku, Hamburku, Lyonu, Mnichově, Norsku, Austrálii a na Novém Zélandu. Kapela také odhalila rozšíření svého nejambicióznějšího turné v Severní Americe o 26 nových koncertů, čímž se jejich dosud největší turné rozrostlo na 90 vystoupení ve 20 zemích.

THE TOUR, které produkuje společnost Live Nation, odstartuje o víkendu 12. a 13. srpna 2023 dvěma vyprodanými večery na stadionu Yankee. Kapela každý večer představí pět alb plných hitů z celého svého katalogu v 86 městech po celém světě, například v Paříži, Miláně, Londýně, Dublinu, Sydney, Aucklandu, New Yorku, Los Angeles, Chicagu a mnoha dalších.

O skupině Jonas Brothers

Poslední dlouhohrající deska Jonas Brothers The Album, kterou výkonně produkoval Jon Bellion (Justin Bieber, Maroon 5, Halsey), vyšla v pátek 12. května 2023 u Republic Records a odstartovala novou éru kapely. Album obsahuje jejich nejnovější hity Waffle House a Wings. Nedávno spojili své síly s Tomorrow X Together na společné skladbě Do It Like That, kterou produkoval Ryan Tedder. Kapela také zahájila rok 2023 vlastní hvězdou na hollywoodském chodníku slávy.

Pětinásobně platinový singl Sucker debutoval na prvním místě žebříčku Billboard Hot 100, čímž se stal prvním prvním místem pro kapelu a prvním debutem skupiny na prvním místě v tomto století. Kapela poté vydala film Chasing Happiness, originální film Amazonu dokumentující vzestup a návrat bratrů k hudbě, a následně přinesla své třetí #1 album s příchodem platinové desky Happiness Begins.

Články, které by tě mohly zajímat