Právě vysíláme

Jonas Brothers zpívají o bratrství a době, kdy navštěvovali Waffle House

10. dubna 2023 9:10
Jonas Brothers zpívají o bratrství a době, kdy navštěvovali Waffle House

Jonas Brothers už v pátek 12. května 2023 vydají svou šestou studiovou desku The Album, na které pracovali přes tři roky. Jako úvodní singl vypustili taneční novinku Wings, nyní přichází se skladbou Waffle House, v níž vzpomínají na dobu, kdy navštěvovali po koncertech restaurace, ve kterých vyráběli waffle.

Ve svých písních Jonas Brothers často zpívají o věcech, které jim jsou velmi blízké. Každá deska mapuje jinou životní etapu, a ne jinak tomu bude i u jejich šesté studiovky The Album, která vyjde v pátek 12. května 2023. Nacházet se na ní bude celkem dvanáct skladeb, které kapela představila během speciálního koncertu na Broadwayi. A zatímco například v Little Bird bratři zpívají o tom, jaké je to být otci malých holčiček, v aktuální novince Waffle House vzpomínají na dobu, kdy byli teenagery.

„Ještě než jsme byli dost staří na to, abychom mohli chodit do barů, chodívali jsme po koncertech do Waffle House, hodiny tam sedávali a bavili se o našich pocitech na pódiu a životě na cestách. Ještě víc utužilo naše bratrské vztahy,“ prozradil Nick Jonas.

„Bylo to místo, kde se rodily ty nejlepší nápady. Místo, kde jsme společně řešili naše problémy, místo, kde jsme si uvědomili, že spolu zvládneme všechno. Když si sednete k jednomu stolu s lidmi, kteří jsou pro vás nejdůležitější na světě, máte pocit, že si dokážete splnit všechny sny. Tahle písnička není o restauraci. Je o tom, že jste s lidmi, které milujete a plníte si své sny,“ dodal.

 

Články, které by tě mohly zajímat