Právě vysíláme

Jsou zase spolu? Shawn Mendes a Camila Cabello se od sebe nemohli na Coachelle odtrhnout

17. dubna 2023 12:21
Jsou zase spolu? Shawn Mendes a Camila Cabello se od sebe nemohli na Coachelle odtrhnout

Zdá se, že na citátu „stará láska nerezaví“ bude něco pravdy. Ex-partneři Shawn Mendes a Camila Cabello byli zachyceni na festivalu Coachella při vášnivém polibku. Odtrhnout se pak od sebe nemohli po zbytek večera. Je mezi nimi opět něco víc?

Zatímco Camila Cabello je už nějaký ten pátek singl a může si užívat svobodného života, u Shawna Mendese se několik měsíců spekulovalo o jeho vztahu s o sedmadvacet let starší chiropraktičkou Jocelyne Mirandou. Proto mnohé překvapilo, když byl v pátek zachycen na festivalu Coachella právě po boku své expřítelkyně Cabello. Tedy, alespoň si do nynějška všichni mysleli, že jde o bývalé partnery.

Na akci se však dvojice chovala, jako by se před rokem a půl nerozešla. Strávila spolu celý večer, čehož jsou důkazem mnohá videa, která natočili jejich fanoušci. Zpěváci na nich hovoří s přáteli, objímají se a vyměňují si polibky. Jednoduše si užívají přítomnosti toho druhého.

Vytáhnout informaci, zda znovu tvoří pár, se na Coachelle pokusili už paparazzi, kteří dvojici zachytili při jejím odjezdu. Ani Mendes, ani Cabello na ně však nereagovali, jen nasedli do auta a odjeli z festivalu pryč. Od té doby mlčí, nepřidali nic ani na své sociální sítě.

Pár CabelloMendesem tvořili od roku 2019, kdy vydali hit Señorita. Poprvé se spolu objevili na předávání cen MTV Video Music Awards, kde s písní také vystoupili. V listopadu 2021 na svém instagramu potvrdili, že se po dvou letech rozchází. Rozpad vztahu byl pro fanoušky obrovským překvapením, jen pár dní předtím byla totiž dvojice zachycena, jak se líbá v Miami.

Letos v červnu měl Mendes vystoupit v rámci svého turné v Praze. Šňůru však minulý rok kvůli psychickým potížím zrušil. „Slibuji, že se vrátím co nejdřív to bude možné,“ uvedl zpěvák ve sdělení, od jehož vydání se dlouho držel v ústraní a nenavštěvoval žádné oficiální akce.

 

Články, které by tě mohly zajímat