Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER a HAILEY BALDWIN uspořádali další svatbu! Kde se konala velká párty a kdo všechno se jí zúčastnil?

1. října 2019 11:10
JUSTIN BIEBER a HAILEY BALDWIN uspořádali další svatbu! Kde se konala velká párty a kdo všechno se jí zúčastnil?

Justin Bieber a Hailey Baldwin si znovu řekli své „ano“ a uspořádali další svatbu. Tentokrát prý už vážně oficiální!

Slavný zpěvák a půvabná modelka se tajně vzali už v loňském roce, kdy si v přítomnosti nejbližší rodiny vyměnili manželské sliby na radnici City HallNew Yorku. Od té doby prý začali plánovat oficiální svatební obřad, který se ale uskutečnil až nyní, protože se dvojice nemohla dohodnout na místě, kde svatbu uspořádá.

Po roce příprav se ale příbuzní a kamarádi přeci jen dočkali a 30. září si JustinHailey řekli podruhé své „ano“. Obřad se odehrál v kapli v Severní Karolíně a na svatbu bylo pozváno 150 hostů. Mezi nimi nechyběli Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Scott, Alec Baldwin či Justinův manažer Scooter Braun. Svatební párty pak proběhla v hotelu Wilson Ballroom a manželům na ní zazpíval zpěvák Daniel Caesar.

Podle některých paparazzi fotek je jasné, že Justin i Hailey se svatebními outfity neexperimentovali a oba zvolili klasiku. Nevěsta na párty oblékla bílé mini šaty a ženich přišel v bílé košili. Ještě před svatbou však Justin vtipkoval na Instagramu a ptal se fanoušků, jaký oblek má na svůj velký den zvolit. Jeho nabídka pak byla opravdu příšerná, protože se skládala z růžového smokingu či z obleku, na kterém jsou banány.

V posledních dnech se velmi spekulovalo nad tím, jestli Hailey náhodou není těhotná. A ačkoliv se na toto téma sama modelka doposud nevyjádřila, zdroje z okolí rodiny Bieberů uvádí, že Hailey dítě ještě rozhodně nečeká. Zatím si prý užívá život vdané paní a o miminku ještě neuvažuje.

 

 

Zdroj: Harpers Bazaar, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat