Právě vysíláme

Justin Bieber jako Rocky. V novém klipu se stává šampionem v boxu

3. ledna 2021 8:10
Justin Bieber jako Rocky. V novém klipu se stává šampionem v boxu

Zpěvák Justin Bieber vstoupil do nového roku se singlem Anyone. V jeho videu se za podpory své klipové přítelkyně Zoey Deutch připravuje na boxerský zápas.

Song Anyone napsal Justin Bieber ve spolupráci s Andrew Wattem. Stejně jako většina posledních hudebníkových písní je i tato věnována jeho manželce Hailey. Zpívá jí, že je „jedinou, kterou kdy miloval“.

Videoklip je inspirovaný filmy o Rockym. Interpret se v něm tvrdě připravuje na důležitý boxerský zápas, ve kterém nakonec také vítězí. Po jeho boku pak celou stojí přítelkyně, kterou si zahrála Zoey Deutch.

„Muzika nám letos pomohla překonat letošní rok, mě osobně už dlouho uzdravuje a hodně jsem se díky ní změnil. Anyone je pro mě speciálním songem, je v něm cítit naděje. Nastavme jím tón nového roku plného naděje a možností,“ uvedl Bieber, který si kvůli natáčení nechal zakrýt svá tetování.

Zpěvák se v roce 2020 vrátil po své první delší pauze k hudbě. V posledních letech si procházel duševními problémy, ze kterých mu pomohla až manželka Hailey, která mu dokázala zvýšit sebevědomí.

Zdroj: Complex, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat