Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER kritizuje EMINEMA! Co mu na zkušeném rapperovi vadí?

3. května 2019 11:10
JUSTIN BIEBER kritizuje EMINEMA! Co mu na zkušeném rapperovi vadí?

Justin Bieber sice podle svých slov bojuje s psychickými problémy, ale vypadá to, že ani deprese mu nebrání v tom, kritizovat ostatní. Kanadský zpěvák si vzal do úst opravdu velké jméno a my jsme zvědaví, jak tento menší diss dopadne.

Eminem v roce 2018 vydal album Kamikaze, ve kterém se nebál zkritizovat mladou generaci rapperů konkrétně například Lil Xana či Lil Pumpa. V songu nazvaném The Ringer rapuje o tom, že speciálně tito dva rappeři jen kopírují Lil Wayna a jejich hudba nestojí za nic.

Nyní se karty obrátily a pod palbu kritiky se dostal samotný Eminem. Do jeho tvorby se totiž překvapivě pustil Justin Bieber, který prý momentálně chystá novou desku, a tak hledá inspiraci právě u rapových alb. Na Insta Stories přidal Justin screenshot, jak poslouchá skladbu The Ringer a za pár minut přidal i svůj názor. „Líbí se mi Eminemův flow, ale nelíbí se mi, že dissuje mladé rappery. Já mám novou generaci rapu rád a on jí zkrátka nerozumí,“ napsal a reakce fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Ti se po jeho příspěvku rozdělili na dva tábory, z nichž jeden s Justinem souhlasí a druhý tvrdí, že oproti Eminemovi je Bieber jen obyčejné mladé ucho.

Samotný Eminem se k celé situaci zatím nevyjádřil. Co myslíte, je mu názor mladého Biebera úplně ukradený, nebo mu to vrátí dalším songem?

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat