Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER mění svoje koncertní plány kvůli koronaviru!

10. března 2020 11:10
JUSTIN BIEBER mění svoje koncertní plány kvůli koronaviru!

Šířící se koronavirus po severoamerickém kontinentu zasahuje i letošní turné Justina Biebera! Kanadský zpěvák v devíti městech nyní vystoupí v arénách místo na stadionech. Pořadatelé se prý bojí, že se kvůli obavám z koronaviru neprodá dost lístků.

Musí se přizpůsobit

Letošní nadupané turné Justina Biebera se mění kvůli koronaviru. Justin, jenž minulý měsíc představil svoji novou desku Changes, vystoupí v několika městech namísto na stadionech v arénách. Změny plánů se zatím týkají měst Denver, Nashville, Tampa, Cleveland, Washington DC či Detroit. Pokud se ale situace okolo koronaviru zhorší, zřejmě se k tomuto seznamu přidají i další města.

Pořadatelé odůvodňují změny tak, že čekají nižší počet prodaných lístků, než se původně předpokládalo. Občané Spojených států se totiž obávají koronaviru a některé sportovní akce (jako například tenisový turnaj Indian Wells) byly dokonce úplně zrušeny.

Letošní koncerty Justina Biebera se zatím podobnému konci vyhnuly. Fanoušci populárního zpěváka si určitě budou přát, aby tomu tak bylo i nadále!

Zdroj: NME, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat