Právě vysíláme

Justin Bieber možná skončí s novým albem u soudu

24. března 2021 11:10
Justin Bieber možná skončí s novým albem u soudu

Justin Bieber vydal své nové album Justice teprve před několika dny a už má kvůli němu problémy. Francouzští producenti, kteří mají stejný název jako zpěvákova deska, ho nařkli z ukradení loga.

Francouzské duo Justice hrající taneční hudbu obvinilo Justina Biebera z ukradení loga, které použil pro cover nové desky. V jejím názvu udělal z písmene „T“ kříž, což je podle uskupení ilegální. Ve Francii i celé Evropské unii na něj totiž mají ochrannou známku.

Managementu Biebera okamžitě dvojice zaslala dopis, jehož součástí byla také zpráva, kterou dostala 29. dubna 2020. V ní ji manažer zpěváka žádá o zaslání kontaktu na tvůrce loga. „Pokoušíme se vypátrat designéra, který navrhl níže přiložené logo pro Justice. Doufal jsem, že byste mě mohli nasměřovat správným směrem,“ napsal. Justice se mu ozvali s tím, že by si o logu mohli promluvit v následujícím týdnu, tým Biebera s nimi však přestal komunikovat.

Manažeři Justice nyní zaslali zástupcům kanadského zpěváka výtku s tím, že nezákonně jejich značku použil a jsou rozhodnuti podniknout právní kroky. Bieberův tým výtku odmítl, a i nadále prodává kromě alba také merch s oním křížem v písmenu „T“.

Zdroj: Rolling Stone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat