Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER naštval fanoušky! Zveřejnil návod, jak oklamat streamovací služby, aby jeho skladba uspěla!

14. ledna 2020 11:10
JUSTIN BIEBER naštval fanoušky! Zveřejnil návod, jak oklamat streamovací služby, aby jeho skladba uspěla!

Ačkoliv by se zdálo, že taková hvězda jako Justin Bieber nemá zapotřebí fanoušky navádět k tomu, aby podváděli na streamovacích službách, je tomu jinak a Bieber si zadělal na pořádný trapas!

Justin je zpátky na hudební scéně s novým singlem Yummy a vypadá to, že se za každou cenu snaží umístit na prvních příčkách streamovacích služeb. Na Instagramu totiž zveřejnil pro fanoušky návod, jak podvodným způsobem umístit jeho song na první příčky.

Justin fanoušky žádá, aby si na Spotify pustili jeho novinku Yummy na opakované přehrávání, ztišili zvuk a nechali mobilní telefon zapnutý během noci. Právě tak totiž mohou zpěvákovi nabíhat streamy a může se dostat na první příčku. V případě Apple Music si pak mají fandové koupit singl prostřednictvím jeho oficiálních stránek, což mu prý také pomůže.

Po zveřejnění těchto podvodných návodů se na Justina snesla velká vlna kritiky a Bieber nakonec příspěvky smazal. Fanouškům se totiž jeho přístup pochopitelně nelíbí a ptají se, zda má něco takového zapotřebí.

Líbí se ti Justinova skladba Yummy? Pak jí podpoř férovým způsobem na streamovací službě Youradio!

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat