Právě vysíláme

Justin Bieber natočil videoklip na telefon. Netradiční klip trhá rekordy

29. dubna 2022 11:10
Justin Bieber natočil videoklip na telefon. Netradiční klip trhá rekordy

Justin Bieber vydal praštěnou rapovou parodickou píseň I Feel Funny. Videoklip má jen minutu a půl.

Zpěvák překvapil fanoušky netradičním klipem. Zveřejnil krátké vtipné hudební video ke skladbě I Feel Funny, který natočil na telefon během natáčení reálného videoklipu k jinému singlu. Přestože má nové video jen minutu a půl a bylo zveřejněné ani ne před dvěma dny, na YouTube má už téměř dva milióny shlédnutí!

Netradiční video láká na nadcházející videoklip k novému zpěvákovu singlu Honest. Klip, který režíroval Cole Bennett, odhaluje zákulisí natáčení klipu Honest a zahrnuje vystoupení jeho spolupracovníka Dona Tolivera.

„Jednoho dne mi jen tak z ničeho nic napsal Justin, jestli bychom k tomuto songu neudělali vizuál, že skladba bude jasným hitem číslo 1 ve všech žebříčcích. Domluvili jsme se na tom, že vytvoříme video, no nikdy jsme se k tomu nedostali. O pár dnů později jsme se dohodli na termínu videa, které jsme nedávno natáčeli a přišel jsem za ním do jeho přívěsu a zeptal jsem se ho, jestli si ještě pamatuje na song, který mi jednou poslal. A takto vzniklo toto video, zbytek je už historie,“ napsal Cole Bennett ke vzniku videa.

Články, které by tě mohly zajímat