Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER odhalí své nejtěžší chvíle v novém dokumentu. Podívejte se na trailer!

3. ledna 2020 8:00
JUSTIN BIEBER odhalí své nejtěžší chvíle v novém dokumentu. Podívejte se na trailer!

Rok 2020 bude zřejmě rokem Justina Biebera. Slavný zpěvák totiž chystá velký návrat po delší pauze a vydá novou desku spolu s napínavým dokumentem.

Pětadvacetiletý Justin Bieber patří k nejúspěšnějším umělcům poslední dekády a je slavný už od svých čtrnácti let. Během své nadupané kariéry ale zažil i mnoho pádů a přešlapů, které byly způsobeny převážně jeho špatným duševním stavem.

Justin má za sebou těžké období a jak sám několikrát přiznal, v minulosti trpěl depresemi a stavy úzkosti. Kvůli špatnému psychickému zdraví i dokonce přerušil turné Purpuse a fanouškům oznámil, že se nějaký čas musí věnovat pouze sám sobě a od hudby s i dává na čas pauzu.

Nyní už je Bieber podle svých slov v pořádku a chystá novou porci muziky. V roce 2020 se chystá vydat nové album, a dokonce vyrazí na velké americké turné. Na YouTube se objeví i jeho dokumentární série, jenž ukáže Justinův život v posledních pěti letech.

V dokumentu nazvaném Justin Bieber: Seasons pak promluví o svém osobním životě a svůj pohled na něj řeknou před kamerou i manažer Scooter Braun či manželka Hailey Bieber. Podívejte se se na trailer.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat