Právě vysíláme

Justin Bieber s manželkou Hailey v rodině přivítali nového člena, jejich Oscar se těší ze ségry

2. listopadu 2022 15:18
Justin Bieber s manželkou Hailey v rodině přivítali nového člena, jejich Oscar se těší ze ségry

Manželé Justin a Hailey Bieberovi ve své rodině přivítali nového člena. Pořídili si pejska, kterého pojmenovali Piggy Lou. Fanouškům ho představili na svých sociálních sítích.

Grammy oceněný zpěvák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieber rozšířili svou rodinu o nového člena. Stalo se jím roztomilé štěňátko, které dvojice pojmenovala Piggy Lou. Na instagramu sdílela několik jeho fotografií. Na jedné z nich bylo dokonce v halloweenském oblečku. A za co, že ho slavný pár převlékl? Za prasátko.

„Tohle je Oscarova malá sestřička,“ napsala Bieber ke snímku nového přírůstku do rodiny. Oscara si manželé pořídili před čtyřmi lety, teprve v začátcích svého vztahu.

Zdá se, že po zdravotních problémech se zpěvákovi konečně daří lépe. V červnu nejdříve jeho turné přerušil Ramsayův – Huntův syndrom, následkem kterého Bieberovi ochrnula půlka obličeje. „Jak vidíte, mé oko nemrká. Nemůžu se na této straně obličeje ani usmát, nehýbe se mi má nosní dírka,“ informoval tehdy fanoušky.

Ačkoliv se poté zdálo, že se mu už daří lépe, opak byl pravdou. Kvůli psychickým problémům se v září rozhodl zrušit své turné, v rámci kterého měl zavítat také do České republiky. Aktuálně se hledá nové datum jeho koncertu. Podle pořadatelů by do Prahy mohl dorazit možná na podzim příštího roku.

Články, které by tě mohly zajímat