Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se pochlubil vilou za 160 milionů! Tento luxus chce vážně prodat?

19. října 2019 11:10
JUSTIN BIEBER se pochlubil vilou za 160 milionů! Tento luxus chce vážně prodat?

Justin Bieber patří k nejlépe vydělávajícím umělcům současnosti, a tak je jasné, že si žije v luxusu. Zpěvák se nedávno pochlubil svým domovem v Beverly Hills a ukázal, v jakém domě žije se svou ženou Hailey.

25letý zpěvák bydlí jako další americké hvězdy v prominentní čtvrti Beverly Hills, jenž překypuje luxusními domy. Justin a Hailey žijí ve vile za 8,5 milionu dolarů a užívají si přepychu. Honosný dům je však nejspíš přestal bavit, protože Justin před pár dny zveřejnil na Instagramu fotografie vily s popiskem: „Myslím, že asi prodám svůj dům v Beverly Hills. Měl by o něj někdo zájem?“ Není jasné, zda zpěvák žertoval, nebo myslí svou nabídku vážně. Celebrity ostatně často prodávají své domy, aby si mohli pořídit ještě větší a luxusnější. Je tedy možné, že i JustinaHailey už vila s několika ložnicemi, bazénem a vířivkou omrzela.

Je jasné, že my normální smrtelníci si můžeme o koupi domu za 160 milionů korun jen zdát. Interiér vily si ale alespoň můžeme prohlédnout na fotografiích, které Justin sám zveřejnil na sociálních sítích. Jak je podle nich jasně vidět, zpěvák si potrpí na designu a dům má opravdu vyšperkovaný. Líbí se vám?

 

Zdroj: ENews!

Články, které by tě mohly zajímat