Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se vrátil! Zpěvák vystoupil po boku ARIANY GRANDE na slavném festivalu

23. dubna 2019 10:10
JUSTIN BIEBER se vrátil! Zpěvák vystoupil po boku ARIANY GRANDE na slavném festivalu

Justin Bieber oznámil svůj hudební návrat ve velkém stylu! Kanadský zpěvák překvapil fanoušky nečekaným vystoupením na hudebním festivalu Coachella po boku Ariany Grande. Bieber rovněž prozradil detaily o své nové desce.

Obrovské překvapení

Kanadský zpěvák se na koncertním pódiu objevil po téměř dvouleté pauze, a to necelý měsíc poté, co prohlásil, že si hodlá dát pauzu na dobu neurčitou. Justina na pódium pozvala zpěvačka Ariana Grande, jež byla jedna z hlavních účinkujících interpretů na letošním festivalu Coachella. Autor hitu What Do You Mean? fanouškům sdělil: „Musel jsem se dostat zpátky do rytmu, dostat zpět ten svůj swag!“ Zpěvák poté po boku Ariany Grande zazpíval svůj ikonický hit Sorry.

Mrkněte na video z vystoupení níže.

Kdy vyjde nová deska?

Justin během vystoupení oznámil, že jeho nová deska vyjde „brzy“. Jeho poslední album Purpose, jež vyšlo v roce 2015, mělo obrovský úspěch a Kanaďan na něj navázal povedeným celosvětovým turné. Nyní se zdá, že Justin porazil svoje vnitřní démony a je připravený na další životní kapitolu. Máme se na co těšit!

Justin Bieber věnuje Arianě Grande příspěvek na Instagramu jako poděkování za to, že ho pozvala na pódium během koncertu.

Zdroj: YouTube, NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat