Právě vysíláme

Justin Bieber shodil dredy. Po obviňování z rasismu šel téměř dohola

27. května 2021 10:10
Justin Bieber shodil dredy. Po obviňování z rasismu šel téměř dohola

Zpěvák Justin Bieber opět změnil svoji vizáž. Zatímco před měsícem se fanouškům pochlubil dredy, tentokrát šel téměř dohola. Zda má jeho nový vzhled něco společného s obviněními z rasismu, odmítl komentovat.

Justin Bieber sklidil u svých fanoušků před několika týdny kritiku, když na Instagramu sdílel sérii fotografií se svým novým účesem. Na hlavě si nechal udělat dredy, které jsou silně spjaté s černošskou kulturou a u bělochů jsou téměř nepřípustné.

Příznivci ho skrze sociální sítě několikrát nabádali, aby účes změnil. K radikálnímu rozhodnutí však dospěl až nyní. Fotografové ho v ulicích Los Angeles zachytili téměř vyholeného. Když se ho zeptali, proč si nechal vlasy ostříhat, odmítl odpovědět. Nasedl do své Tesly a odjel.

Bieber letos potěšil hned zkraje roku fanoušky novým albem. V pořadí šestou studiovou desku pojmenoval Justice. Jeho cílem bylo vytvořit hudbu, která poskytne lidem útěchu a budou se s ní moci ztotožnit. „Nespravedlnost může zanechat v lidech pocit bezmoci a hudba je úžasnou cestou k připomenutí toho, že v tom nejsme sami,“ uvedl.

Zdroj: JustJared, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat