Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER slíbil vydat desku ještě před Vánocemi. Má však jednu zásadní podmínku!

31. října 2019 8:00
JUSTIN BIEBER slíbil vydat desku ještě před Vánocemi. Má však jednu zásadní podmínku!

Justin Bieber vydal svou doposud poslední desku před třemi lety a ještě před svou svatbou oznámil, že si chce dát od hudby na chvíli pauzu. Nyní ovšem změnil názor a fanouškům připravil zajímavou výzvu.

Instagram v dnešní době slouží jako skvělá platforma pro umělce, díky které komunikují se svými fanoušky. A protože má Justin na svém profilu 121 milionů followerů, moc dobře ví, že každý jeho postovaný příspěvek si získá mnoho lajků.

Zpěvák se nyní na Instagramu rozhodl fanoušky nalákat na připravovanou desku a připravil si pro ně malou výzvu. Zveřejnil totiž příspěvek, v kterém všem vzkazuje, že pokud si jeho post získá 20 milionů lajků, zveřejni svou novou desku ještě před Vánocemi. Bieber tak chce patrně překonat nejlajkovanější instagramovou fotku současnosti, kterou je snímek obyčejného vejce, jež má přes 53 milionů lajků.

Zatím má Justinův příspěvek přes 10 milionů lajků, ale není jasné, jak dlouho bude post na jeho profilu umístěn. Co myslíte, opravdu se mu podaří desku ještě před Vánocemi vydat?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat