Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER v emotivním příspěvku přiznal, že trpí lymskou boreliózou!

9. ledna 2020 14:10
JUSTIN BIEBER v emotivním příspěvku přiznal, že trpí lymskou boreliózou!

Kanadský zpěvák Justin Bieber se svěřil s velmi smutnou pravdou. Autor hitu Sorry trpí lymskou boreliózou a chronickou mononukleózou. Víc se prý dozvíme v připravovaném dokumentárním seriálu Seasons.

Velmi nečekaná zpověď

Doktoři prý Justinu Bieberovi tuto nepříjemnou (a zatím nevyléčitelnou) chorobu diagnostikovali loni v prosinci. Zpěvákovi byla sice poskytnuta ta nejlepší možná péče, ale z fotek bylo znát, že ho tato zpráva těžce zasáhla. Mnozí fanoušci i nepřející tehdy spekulovali, jestli není Bieber závislý na drogách. Kanadský zpěvák tyto spekulace utnul ve svém nejaktuálnějším příspěvku na Instagramu. Jeho vzkaz si můžete přečíst níže.

Text v překladu zní:
Zatímco spousta lidí neustále opakovala, že Justin Bieber vypadá hrozně, jako kdyby bral pervitin, atd, unikla jim skutečnost, že mi nedávno diagnostikovali lymskou boreliózu. A nejen to. Podle doktorů jsem navíc trpěl vážnou chronickou mononukleózou, což se odrazilo na mé kůži, funkci mozku, množství energie a celkovém zdraví. Všechno ještě vysvětlím v dokumentárním pořadu na YouTube, který zanedlouho zveřejním. Dozvíte se, s čím vším bojuji a co PŘEKONÁVÁM! Poslední dva roky byly těžké, ale se správnou péčí věřím, že tuto zatím nevyléčitelnou chorobu překonám a vrátím se lepší, než kdykoliv předtím. Opravdu.

Více informací o boji Justina Biebera s lymskou boreliózou a vážnou chronickou mononukleózou tak zřejmě nabídne připravovaný dokumentární pořad Seasons, který Bieber zveřejní na YouTube. První epizoda bude odvysílána už 27. ledna – jsme zvědaví, co nám Justin o sobě ještě prozradí!

Zdroj: Instagram, Metro UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat