Právě vysíláme

Justin Bieber v klipu plném intimních záběrů oslavuje manželku Hailey

31. ledna 2021 8:10
Justin Bieber v klipu plném intimních záběrů oslavuje manželku Hailey

Oficiální videoklip k songu Anyone představil Justin Bieber už začátkem ledna. Nyní k němu pustil ven další, speciální vizuál, který je plný jeho záběrů s manželkou Hailey.

Minulý rok tomu byly dva roky, co se Justin Bieber oženil s modelkou Hailey Baldwin. Jak zpěvák dříve přiznal, trpěl velkými depresemi a na Instagramu dokonce fanoušky poprosil, aby se za něj modlili. Právě manželka mu tehdy byla velkou oporou, a on tak neváhal a vyznal se jí v písni Anyone.

K ní vydal začátkem ledna videoklip, v němž se za podpory přítelkyně, kterou si zahrála Zoey Deutch, připravuje na boxerský zápas. Láskou jeho života je však Baldwin, a tak se rozhodl vydat na její počet ještě jeden vizuál, v němž je hlavní postavou právě modelka.

Záběry poskytují náhled do soukromí manželů. Některé z nich jsou opravdu intimní a ukazují manžele jen ve spodním prádle, jiné se soustředí právě na modelku. Bieber je pravděpodobně natočil na cestách.

Zpěvák video postnul na své sociální stránky s popiskem „❤️❤️❤️  Tě.“ Před nedávnem na nich zároveň sdílel připomínku sedmiletého výročí od jeho zatčení. „Nebylo to mé nejlepší období. Nejsem pyšný na to, kudy se tehdy můj život ubíral. Byl jsem raněný, nešťastný, zmatený, nepochopený a naštvaný na Boha,“ napsal Bieber.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat