Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER vydává pecku Intentions. Tento videoklip vás dojme!

9. února 2020 8:00
JUSTIN BIEBER vydává pecku Intentions. Tento videoklip vás dojme!

Justin Bieber pravděpodobně svým doposud posledním vydaným videoklipem dojme řadu svých fanoušků!

Hudební hvězda světového formátu a držitel Grammy Justin Bieber vydá v pořadí páté studiové album Changes už 14. února. „Tohle album bude úplně jiné už jenom proto, v jaké životní fázi se právě nacházím,“ přibližuje Bieber. Hudebně by se deska měla točit kolem „futuristického“ R&B-popu a trapově-soulových samplů. Společně s vydáním alba Bieber na jaře vyrazí i na turné po Spojených státech a z každé zakoupené vstupenky věnuje jeden dolar Bieber Foundation, která se zasazuje o zlepšování duševního zdraví společnosti.

V souvislosti s novou deskou zveřejnil zpěvák na YouTube i nový videoklip k písni Intentions, na které spolupracoval s rapperem Quavem. A nutno podotknout, že jde opravdu o dojemnou podívanou, protože v klipu se objevují skutečné záběry, ve kterých Justin pomáhá lidem, jenž se sami ocitli v těžké životní situaci, ale stále svůj život zasvěcují tomu, aby ho zlepšili někomu jinému.

Justin podpořil organizaci Alexandria House, jenž pomáhá lidem bez domova dává jim naději začít žít nový život. V klipu rovněž můžeme vidět, jak samotný zpěvák koupil dívce, která pomáhá ostatním auto a překvapil své fanynky, které si jeho pozornost vážně zaslouží. Podívejte se na klip sami, tohle se Bieberovi vážně povedlo!

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat