Právě vysíláme

Justin Timberlake pomohl fanouškovi s dětskou obrnou

2. prosince 2020 11:10
Justin Timberlake pomohl fanouškovi s dětskou obrnou

Příběhů celebrit, které pomohly svým fanouškům, je nespočet. Nyní se k nim zařadil také Justin Timberlake, který daroval mladému Jakeovi trpícímu dětskou obrnou dodávku na kolečkové křeslo.

Sedmnáctiletému Jakeu Stittovi lékaři ve dvou letech diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu. Kvůli ní je od malička odkázaný na pomoc ostatních, především pak na svého otce Tima. Kvůli neustálému zvedání syna však i jeho samotného dostihly zdravotní problémy, a tak se rodina a přátelé rozhodli chlapci pomoct.

Na GoFundMe založili sbírku na nákup dodávky na kolečkové křeslo, která by rodině umožnila snadnější přepravu Jakea k lékaři. Disponuje totiž jakýmsi výtahem, díky jemuž už by mladíkův otec nemusel syna zvedat vlastními silami. Pomoci se rozhodl také herec Michael Abbott mladší, který o sbírce informoval své fanoušky na sociálních sítích.

Kýžených 35 000 dolarů se sice vybrat nepodařilo, ale příběhu Jakea Stitta si všiml Justin Timberlake, jehož zaujal natolik, že dodávku koupil chlapci sám. Mladíkovi zprávu oznámil skrze videohovor. „Slyšel jsem o tvém příběhu, který mě velmi zaujal. Chci, abys měl tu dodávku, a tak jsem se rozhodl pokrýt veškeré náklady. Přeji si, abyste s rodinou měli hezké svátky. Inspiroval jsi mě, Jakeu,“ řekl mu zpěvák.

Jak Timberlake během hovoru slíbil, dodávku rodině Stittových poslal ještě před Díkuvzdáním. „Je pro nás neskutečným požehnáním, že jsme mohli mluvit s takovým gentlemanem, který se navíc rozhodl pomoci Jakeovi s jeho potřebami,“ byl potěšen chlapcův otec.

Zdroj: billboard.com, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat