Právě vysíláme

Kam zmizel rapper Ektor? Fanoušci spekulují nad vězením, dluhy i jen dobrým marketingovým tahem

25. srpna 2022 13:01
Kam zmizel rapper Ektor? Fanoušci spekulují nad vězením, dluhy i jen dobrým marketingovým tahem

Rapper Ektor patří mezi zásadní osobnosti české rapové scény. Po úspěšném interpretovi ale jakoby se slehla zem. Fanoušci se tedy oprávněně ptají, co se s Ektorem stalo, proč se stáhnul ze sociálních sítí a kde je jeho avizované album.

Ektor na začátku roku 2022 vydal singl s videoklipem a avizoval na své další album Detektor III, které mělo vyjít v květnu. Album ovšem nevyšlo a rapper přestal s fanoušky komunikovat. V těchto dnech pak na sociálních sítích rezonuje téma „Kam Ektor zmizel.“

Vlastním jménem Marko Elefteriadis si zrušil Instagram a jeho oficiální profil funguje jen na Facebooku. Ani tam se ale fanoušci o rapperovi nic nového nedozví. Na internetu se ovšem objevuje řada spekulací o tom, co se mohlo stát. 

Jeden z rapových fanoušků na twitteru se začal o Ektorovo “zmizení” zajímat a zjistil několik podstatných věcí. Rapper byl donedávna majitelem hned několika firem. Dle veřejně dostupných informací ovšem už v žádné z nich jako majitel nefiguruje a všechny své společnosti přepsal na někoho jiného. Ektor navíc údajně prodal své auto a realitní společnost i nabízí prodej jeho bytu na Smíchově za 14,5 milionu.

 

Nikdo neví, co přesně se v životě rappera stalo. Fanoušci však na internetu hojně spekulují a vytváří různé domněnky. Někdo si tak myslí, že Ektor má problém se zákonem a čeká ho vězení. Jiní zase prodej bytu a auta připisují dluhům nebo stěhováním do zahraničí. Jsou však i ti, co celou věc považují za dobrý marketingový tah a myslí si, že Ektor všechny překvapí oznámením nové desky. Kde je ovšem pravda? To zatím víc jen sám Ektor a jeho okolí. 

Články, které by tě mohly zajímat