Právě vysíláme

Kanye West chce opět kandidovat na prezidenta. A volal Trumpovi, aby byl jeho viceprezidentem

27. listopadu 2022 9:10
Kanye West chce opět kandidovat na prezidenta. A volal Trumpovi, aby byl jeho viceprezidentem

Ye, dříve vystupující pod jménem Kanye West, bude v roce 2024 opět kandidovat na prezidenta. Boj o křeslo neúspěšně absolvoval už před dvěma lety a už tehdy byl veřejnosti spíše k smíchu, než aby ho brala vážně. Tentokrát však Ye pozvedl své rozhodnutí o další úroveň. Poprosil Trumpa, aby se stal jeho viceprezidentem.

Kanye West oznámil svou kandidaturu na prezidenta. Na sociálních sítích sdílel několik příspěvků s logem Ye24, vážnost svého rozhodnutí potvrdil dvouminutovým videem o své kampani. V něm mimo jiné uvedl, že požádal Donalda Trumpa, jenž rovněž plánuje bojovat o post prezidenta, aby se stal jeho viceprezidentem. „To ho asi nejvíc rozčílilo,“ přiznal rapper.

„Když na mě Trump začal v podstatě ječet a říkat mi, že prohraju, říkal jsem si: Zadrž, zadrž Trumpe, mluvíš s Yeem,“ popsal reakci bývalého amerického prezidenta West. Ten byl v minulosti jeho velkým podporovatelem.

Rapper je v současnosti jedním z nejkontroverznějších umělců ve Spojených státech amerických. Poté, co zveřejnil antisemitský příspěvek, mu zablokovali Instagram i Twitter. Následně s ním začaly ukončovat spolupráci světové značky jako Adidas či Gap.

Články, které by tě mohly zajímat