Právě vysíláme

Kanye West musí k soudu. Napadl fanouška, který ho požádal o autogram

18. ledna 2024 11:56
Kanye West musí k soudu. Napadl fanouška, který ho požádal o autogram

Rapper Kanye West se soudí s fanouškem, kterého v roce 2022 napadl poté, co ho muž požádal o autogram. Justina Poplawskiho měl muzikant těžce zranit, ten nyní žádá o odškodnění. Rovněž po Westovi požaduje omluvu.

K incidentu mělo dojít 13. ledna 2022. Muž čekal na Kanyeho Westa na ulici před jeho hotelem. Když se rapper objevil venku, neváhal a požádal o autogram. „Jdi do prdele, než tě zmlátím,“ upozornil muzikant Justina Poplawskiho, který je znám také jako lovec autogramů. Následně s nimi obchoduje. Má na svém kontě také řadu selfies s celebritami jako Leonardo DiCaprio, Taylor Swift nebo Adele.

„Nemám k tomu co říct. Mám věci, o které se teď musím postarat. Právě teď se jen snažím žít svůj život a dostat se domů,“ uvedl Poplawski krátce po incidentu. Jak nyní vyšlo najevo, na Westa následně podal žalobu. Rapper se mu totiž za napadení neomluvil, navíc ho podle něj „těžce zranil“.

Po Westovi požaduje proplacení účtů z nemocnice a ztracené náušnice. Navíc měl utrpět psychickou újmu.

Právník Westa Michael Goldstein tvrdí, že jeho klient neprovedl nic špatného. „Tento člověk sledoval mého klienta na tři různá místa v krátkém čase. Nakonec na něj čekal před hotelem, kde ho oslovil ve tři hodiny ráno. Několikrát narušil osobní prostor mého klienta, což je nepřípustné,“ uvedl.

Články, které by tě mohly zajímat