Právě vysíláme

Kanye West opět plní Twitter bizárními příspěvky. Močil na cenu Grammy

17. září 2020 11:10
Kanye West opět plní Twitter bizárními příspěvky. Močil na cenu Grammy

Držitel ceny Grammy a kandidát na prezidenta Spojených státu Kanye West opět plní Twitter bizarními příspěvky.

Kanye zveřejnil ve středu tweet, v němž uvedl telefonní číslo na redaktora časopisu Forbes s popiskem: „Pokud někdo z mých fanoušků chce zavolat bělošskému rasistovi… Toto je redaktor Forbesu.“  Tento příspěvek byl Twitterem odstraněn za porušení pravidel platformy sociálních médií.

V sérii dalších tweetů rapper zaútočil na hudební průmysl a označil toto odvětví za formu moderního otroctví. „Tady je mých deset smluv… Potřebuji, aby se na ně podíval každý právník na světě,“ napsal West a tweetoval přes 100 stránek právních dokumentů s vydavatelskou společností Universal.

West je rozzuřený, že většina umělců nevlastní autorská práva, které vlastní nahrávací společnosti. Podle rappera to narušuje strukturu hudebního průmyslu. Kanye slíbil, že nebude dělat novou hudbu, dokud nebude vlastnit svá autorská práva a nebude osvobozen od různých smluv, které v průběhu let podepsal.

Kanyeho nic nezastaví, a tak zveřejnil další výstřední tweet, kde močí na jednu ze svých trofejí Grammy„Nezastavím se“ okomentoval rapper bizární tweet.

Zdroj: Twitter, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat