Právě vysíláme

KANYE WEST opět slibuje vydání dalšího alba. Fanoušci mu už nevěří!

20. října 2019 11:10
KANYE WEST opět slibuje vydání dalšího alba. Fanoušci mu už nevěří!

Kanye West je sice skvělý umělec a rapper, ovšem jeho osobnost je značně nevyzpytatelná. Kanye totiž často před fanoušky něco slíbí a pak to nedodrží!

Příznivci rappera a manžela Kim Kardashian milují a jsou mu naprosto oddáni. Velmi je ovšem dokáže rozčílit, když Kanye zveřejní datum vydání svého dalšího alba a pak nedodrží termín.

Kanye prošel další velkou proměnou a stal se z něj silně věřící člověk. Na sociálních sítích proto avizoval, že už 25. října vyjde jeho další deska nazvaná Jesus Is King. Ve stejný den se totiž do IMAX kin dostane stejnojmenný film, který by měl fanouškům i vizuálně přiblížit zásadní změnu v životě interpreta.

Jak je však podle reakcí fandů jasné, tentokrát už rapperovi věří opravdu málokdo. Když Kim Kardashian totiž naposledy zveřejnila fotografii se svým manželem, pod snímek se svrhla taková vlna hatu, že ho hvězda reality show nakonec musela smazat. Na Twitteru se rovněž rozjela velká debata o tom, že album pravděpodobně nevyjde vůbec. Pokud tedy Kanye termín opět nedodrží, může se s některými fanoušky možná nadobro rozloučit.

Zdroj: Complex

Články, které by tě mohly zajímat