Právě vysíláme

KANYE WEST opět šokoval! Svým výrokem pěkně naštval fanoušky i slavné kolegy

3. května 2018 14:10
KANYE WEST opět šokoval! Svým výrokem pěkně naštval fanoušky i slavné kolegy

Rapper Kanye West se opět postaral o pořádný rozruch. To, co prohlásil v rozhovoru pro bulvární web TMZ, rozčílilo nejen uživatele sociálních sítích, ale i jeho slavné kolegy.

Známého rappera si do redakce pozvali hlavně kvůli jeho podporování amerického prezidenta Donalda Trumpa. Videorozhovor, který TMZ vysílala živě na svém YouTube kanálu, se však nakonec ubíral zcela jiným směrem. Kanye se rozpovídal o otroctví, kterému musela v minulosti dlouhých 400 let čelit černošská komunita. Podle něj nebylo nucené, ale bylo pro každého volbou. „Čtyři sta let trvající otroctví? To mi zní jako jejich vlastní volba,“ řekl Kanye a dodal, že Afroameričané byli podle něj především v mentálním vězení svého postavení.

Když rapper toto téma skončil, stalo se něco, co zaměstnanci TMZ rozhodně nečekali. Kanye se k nim otočil a celou redakci začal přesvědčovat o své pravdě a nutnosti začít uplatňovat takzvané „svobodné myšlení. Navíc v afektu před všemi novináři v místnosti přiznal, že byl nějakou dobu závislý na opiátech a jen kvůli tomu, aby o něm bulvár nenapsal, že je tlustý, podstoupil liposukci.

ČTĚTE TAKÉ: Nejsme v tom sami! KANYE WEST přiznal závislost na sociálních sítích

Zatímco někteří zaměstnanci na rappera jen nevěřícně koukali. Našli se i tací, kteří se s ním rozhodli pustit do krátké konfrontace. „Myslím, že jste teď mluvil zcela bez přemýšlení. My ostatní se musíme vyrovnávat s přehlížením, které je důsledkem čtyř set let otroctví, o kterém tvrdíte, že si ho náš lid vybral. To, co jste řekl, mě velmi ranilo,“ řekl novinář Van Lathan, kterého Kanyeho názor na otroctví velmi rozčílil, a proto se u rozhodl oponovat.

Kontroverzní výrok se samozřejmě neobešel bez odezvy. Kanyeho nyní proklínají především uživatelé sociálních sítí, kteří tvrdí, že se snad zbláznil. To, co řekl se nelíbí ani jeho slavným kolegům. Známý rapper a hudebník will.i.am například přiznal, že tato slova mu zlomila srdce a Kanyeho už nepoznává. Chris Brown dokonce rappera označil za klauna. Co si o tom myslíš ty?

Chceš vidět, co všecho Kanye v redakci TMZ předvedl? Podívej se na video.

 

Zdroj: TMZ

17 celebrit, jejichž původní jména vás šokují

Články, které by tě mohly zajímat