Právě vysíláme

KANYE WEST skončil v nemocnici kvůli úzkostem poté, co se omluvil manželce KIM KARDASHIAN a prosil o odpuštění

27. července 2020 11:10
KANYE WEST skončil v nemocnici kvůli úzkostem poté, co se omluvil manželce KIM KARDASHIAN a prosil o odpuštění

Rapper Kanye West po oznámení kandidatury na prezidenta USA a sérii útočných tweetů na jeho manželku Kim Kardashian prochází těžkým obdobím. V sobotu 25. července navštívil nemocnici, aby se nechal vyšetřit kvůli úzkostem.

Raper je talentovaný umělec, který bohužel trpí bipolární poruchou a Westovi vnitřní démoni se poslední dobou promítají do veřejného prostoru. West se totiž v sérii bizarních tweetů vyjádřil ke svému osobnímu životu. Například obvinil svou manželku Kim Kardashian z toho, že ho chce dostat do blázince a tvrdil, že se s ní pokouší už dlouhou dobu rozvést.

 

Kanye dle deníku The Sun zažívá v poslední době velké úzkosti. Raper se rozhodl odjet do nemocnice, aby se nechal vyšetřit. Po svém příjezdu usoudil, že bude raději doma. Lékaři později následovali Kanyeho zpět na jeho ranč v Cody ve Wyomingu. Cítí se lépe,“ řekla posléze jeho lékařka The Sun.

 

„Chtěl bych se své ženě Kim omluvit za to, že jsem veřejnost seznámil s něčím, co bylo soukromou záležitostí. Kim chci říct, že vím, že jsem ti ublížil. Prosím odpusť mi. Děkuji za to, že jsi tu vždycky pro mě,“ poprosil Kanye před 30 milióny fanoušků svou ženu Kim, se kterou má čtyři děti, o odpuštění.

Kim Kardashian a Kanye West

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat