Právě vysíláme

KANYE WESTA žalují kvůli teniskám YEEZY. Do rappera se pustil i 50 CENT

5. května 2019 11:10
KANYE WESTA žalují kvůli teniskám YEEZY. Do rappera se pustil i 50 CENT

O Kanye Westovi už toho bylo řečeno mnoho. Kontroverzní rapper způsobí kolem své osoby čas od času mediální humbuk, za který si ovšem může sám, protože neumí držet jazyk za zuby a vypouští do světa šílené výroky. V minulosti byl rapper kritizován za svou podporu amerického prezidenta Donalda Trumpa či za výrok o tom, že otrokářství Afroameričanů bylo pouhou volbou samotných amerických černochů.

Nyní se manželovi Kim Kardashian opět mluví. Tentokrát v souvislosti s žalobou, kterou na něj podal japonský dodavatel materiálu k slavným Westovým teniskám Yeezy.

Společnost Toki Sen-I Co tvrdí, že byla americkým rapperem podvedena a Kanye nezaplatil fakturu za dodaný materiál ve výši 624 051 dolarů. Právní zástupci rappera samozřejmě proti žalobě protestují a tvrdí, že faktura nebyla proplacena, protože firma žádné materiály nedodala. Kanyeho tým navíc žádá, aby byla žaloba stažena co nejdříve kvůli dodržení dobrého jména značky Yeezy.

Toho, že se o Westovi opět mluví, využil i rapper 50 Cent, který se neváhal do svého kolegy pořádně opřít. Na svém Instagramu zveřejnil Westovu starší fotografii a v popisku naráží na to, jak příšerně je Kanye oblečen. „Vím, že nejsem módní ikona, ale tuhle s**čku bych si nikdy neoblékl. Tohle není vibe bohatého chlápka,“ napsal Fifthy, který už s hudbou sice sekl, ale za to si rád střílí z ostatních.

Tenisky YeezyKanyeho kolekce

 

Zdroj: theblast.com

Články, které by tě mohly zajímat