Právě vysíláme

Kapela Chinaski zrušila koncertní turné Vánoce pod širým nebem

29. října 2020 8:10
Kapela Chinaski zrušila koncertní turné Vánoce pod širým nebem

Skupina Chinaski před svými fanoušky na živém koncertu letos bohužel nejspíš nezahraje. Autoři hitu Láska a data v novém příspěvku na Instagramu uvedli, že turné Vánoce pod širým nebem se ruší. Kapela chce této vynucené pauzy využít k tomu, aby pracovala na nové desce.

Smutná zpráva

Kapela Chinaski svoje rozhodnutí odůvodnila odkazem na zhoršující se epidemiologickou situaci v České republice. „Je nám líto, ale okolnosti nedávají naději, že bychom před vámi ještě letos mohli živě zahrát,“ vzkazují členové kapely svým sledujícím na Instagramu. Původně plánované rozsáhlé turné Vánoce pod širým nebem se tak ruší. Fanoušci, kteří si koupili lístky, můžou požádat o vrácení peněz na stránkách www.ticketlive.cz/cs/change.

 

Populární pětičlenné hudební uskupení ve vzkazu také popřálo fanouškům hodně zdraví. Vynucenou pauzu chce kapela nyní využít k tomu, aby pracovala na nových písničkách a skladbách. „Těšíme se na koncerty v lepších časech a slibujeme, že aspoň budeme intenzivně dělat na nové muzice, nové desce a písničkách, protože ty budou dělat radost nám i vám, ať se bude dít cokoliv,“ uvedla skupina na Instagramu.

Ačkoliv nás mrzí, že kluky letos na pódiu neuvidíme, moc se těšíme na to, jaké nové písničky nám v dalších měsících představí.

Zdroj: Instagram, Ticket Live, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat